Sää Varkaudessa

  Lumisadetta
  Huomenna
  High -3°/Low -3°
  Lumisadetta
  Perjantai
  High 3°/Low 1°
  Mahdollisesti sadetta
  Lauantai
  High 2°/Low -1°
  Lumikuuroja
  Sunnuntai
  High 1°/Low 0°
  Lumikuuroja
  Maanantai
  High 1°/Low 0°
  Lumikuuroja
  Tiistai
  High 1°/Low -1°
  Lumikuuroja
  Keskiviikko
  High 0°/Low -2°
+
Valitse taustaväri:

Lokakuun Navitas Aamukahvit 24.10. klo 8 – 11

22.08.2017

YOM_Suunnitelmallinen_markkinointi_24102017Varkaus

Jo perinteeksi muodostuneilla maksuttomilla Navitas Aamukahveilla on tarjolla napakat tietoiskut eri aiheista ja tietenkin myös mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Osallistumalla saat kallisarvoista tietoa ja kartutat yhteistyöverkostoasi. Ja nautit tietenkin myös kahvista palasen kera. Tervetuloa mukaan!

Syksyn Navitas aamukahvit toteutamme yhteistyössä YOM (Yritys Oppii ja Menestyy)-hankkeen kanssa.


Aika ja aihe: Tiistai 24.10. klo 8.00-11.00 Suunnitelmallinen markkinointi luo kilpailuetua

Paikka: Ravintola Tyyskänhovi

Tule kuulemaan miksi ja miten mikroyrityksen kannattaa tehdä markkinointisuunnitelma? Aamukahveilla käymme läpi markkinoinnin kokonaisuutta ja sitä miksi yrityksen kannattaa suunnitella markkinointiaan ja miksi markkinointisuunnitelmaa tarvitaan. Käymme yleisellä tasolla läpi markkinoinnin suunnitteluprosessin ja markkinoinnin suunnittelun eri osa-alueet.

Aamun tavoitteena on myös yrityksen kokonaisvaltaisen viestintä- ja markkinointiajattelun kehittäminen. Myös viestintä- ja markkinointiyhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyn näkökulma on esillä aamun aikana. Järjestämme tästä teemasta syventävän koulutuksen Varkaudessa vuoden 2018 alussa.

Aamun vetäjänä Minna Tarvainen Savoniasta.

 

Aika ja aihe: Tiistai 21.11. klo 8.00-11.00 PK –yrityksen talouden digiaika

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

Tervetuloa kuulemaan, miten lisäät tunteja työpäivääsi ja luot lisäarvoa yrityksellesi taloudenhallinnon digitaalisilla ratkaisuilla.
Tehokurssilla avaamme uusien digitaalisten palveluiden vaikutusta liiketoimintaan taloushallinnon alalla selkeiden käytännön esimerkkien avulla. Aamun aikana saat vastauksen mm. siihen, miten digitalisoimalla taloushallintoasi takaat jatkuvasti ajantasaisen sekä laadukkaan taloustiedon saatavuuden. Samalla säästät selvää aikaa ja rahaa sekä mahdollistat läpinäkyvän ja ennustettavan talouden hallinnan yrityksessäsi. Aamupäivän aikana esittelemme myös Varkaudessa 2018 järjestettävän digiajan talouden valmennuskokonaisuuden.
Aamun vetäjänä toimii Vesa Sarvi, Yksikönjohtaja, Talentreen Talouspalvelut

 

Aika ja aihe: 13.12. klo 8 – 11, Maksuton Digi-aamu Varkaus – Älä jää odottamaan sakkoja, vaan huomioi uusi tietosuoja-asetus ja sen vaikutukset kaikkiin yrityksiin

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Myös suomalaista lainsäädäntöä ollaan muuttamassa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Tiedätkö mitä henkilöstörekistereitä sinun yrityksessäsi muodostuu ja miten niitä tulee ylläpitää lain vaatimalla tavalla? Mitä on huomioitava silloin, kun henkilötietojen käsittelyä ulkoistetaan esimerkiksi palkkahallinnon tai työterveyden tarpeisiin? Mitä tarkoittaa profilointi ja miten henkilötietoja voi käyttää markkinoinnissa?

Digi-aamussa käydään lyhyesti läpi tulevat muutokset ja arvioidaan niiden vaikutuksia yrityksissä. Tule päivittämään osaamisesi ja kuulemaan uusista vaatimuksista.
Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä.

Digi-aamu järjestetään Navitas Kehityksen tiloissa Varkaudessa.

Ilmoittautuminen YOM-yhteistyössä toteutettaviin maksuttomiin aamukahveihin syys-, loka- marras- ja joulukuussa tällä samalla lomakkeellaVoit tarvittaessa ilmoittautua myös sähköpostilla petra.ryymin@navitaskehitys.fiTervetuloa!