Sää Varkaudessa

  Lumikuuroja
  Tänään
  High 0°/Low -2°
  Täysin pilvistä
  Huomenna
  High -1°/Low -5°
  Täysin pilvistä
  Maanantai
  High -2°/Low -4°
  Täysin pilvistä
  Tiistai
  High -2°/Low -3°
  Jääkuulia
  Keskiviikko
  High 1°/Low -2°
  Puolipilvistä
  Torstai
  High -2°/Low -3°
  Lumikuuroja
  Perjantai
  High -3°/Low -5°
+
Valitse taustaväri:

SOPIEN – Sote- alan pienten yritysten kehittymisen tukeminen Pohjois-Savossa hanke alkamassa; haussa projektipäällikkö/yrityskehittäjä ja kaksi yrityskehittäjää

15.11.2017

Sinä SOTE-alan ammattilainen, joka omaat myös businessvainua. Meillä on Sinulle töitä!

 

Etsimme SOPIEN-hankkeeseen projektipäällikkö/yrityskehittäjää ja kahta yrityskehittäjää.

 

SOPIEN – Sote- alan pienten yritysten kehittymisen tukeminen Pohjois-Savossa on ESR-rahoitteinen maakunnallinen kehittämishanke, jonka päätoteuttajana on Navitas Kehitys Oy. Toteutusajankohta on 1.12.2017 – 31.1.2020. Hankkeessa ovat osa-toteuttajina Savonia Ammattikorkeakoulu Oy, Iisalmen kaupunki ja Kehitysyhtiö SavoGrow Oy.

Hanke on valmisteltu laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden ja yritysten kanssa. Mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen, sen rahoittaja toimii ELY-keskus.

Hankkeen keskeisin tavoite on edistää sosiaali- ja terveysalan palvelumarkkinoiden kehittymistä, yritysverkostojen syntymistä, palvelutarjonnan monipuolistumista ja liiketoiminnan vahvistumista Pohjois-Savossa (ja Joroinen) Sote -uudistuksen synnyttämässä uudessa markkinatilanteessa.

Hankkeen kohderyhmänä ovat Pohjois-Savon (ja Joroinen) alueen yritykset, jotka tarjoavat palvelujaan tulevalle sosiaali- ja terveyspalvelujen (SOTE) järjestämisestä vastaavalle maakunnalle. Hankkeeseen haetaan mukaan 175 yritystä.

Tehtävät sijoittuvat koko maakunnan alueelle, työ edellyttää siis liikkumista laajalti. Työpisteet ovat projektipäällikkö/yrityskehittäjä Varkaudessa (Navitas Kehitys Oy) ja yrityskehittäjät Suonenjoki (Kehitysyhtiö SavoGrow Oy) ja Iisalmi (Iisalmen kaupunki). Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan osatoteuttajien kesken ja haastatteluissa on mukana Navitaksen, SavoGrown ja Iisalmen edustus. Hakija voi hakea yhtä tai useampaa tehtävää, mutta hakemus on teknisistä syistä jätettävä kuhunkin tehtävään erikseen. Haastattelut järjestetään viikolla 50. Projektipäällikön/yrityskehittäjän tehtävä täytetään mahdollisimman pian, yrityskehittäjien toivotaan voivan aloittaa työt viimeistään 1.2.2018. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja sidoksissa hankkeen kestoon.

Tehtävänkuvat:

Haettavien projektipäällikön/yrityskehittäjän ja kahden yrityskehittäjän tehtävänä on yritysten aktivoiminen mukaan toimintaan, yritysverkostojen luominen ja niiden johtaminen, yritysryhmäkohtaisten työpajojen koordinointi, yritysten ja yritysryhmien toiminnan sparraus ja toimintatapojen luominen, SOTE-toimijoiden keskinäisen yhteistyön edistäminen, tiedon hankkiminen ja välittäminen, sparraus, innostaminen ja yritysten sekä yritysverkostojen nopeiden kokeilujen aktivointi. Lisäksi projektipäällikkö/yrityskehittäjä on vastuussa koko hankkeen hallinnoinnista yhdessä hankkeen projektiassistentin kanssa.

Menestyminen tehtävissä edellyttää:

Osaamista ja/tai koulutusta sosiaali- ja/tai terveysalalta

Osaamista ja/tai koulutusta liiketaloudesta ja yrittäjyydestä

Osaamista uusien palvelujen kehittämisestä, innovointikykyä

Ohjaus/sparrausosaamista

Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Innostunutta ja innostavaa työotetta

Projektipäällikön osalta edellytämme myös verkostonjohtamiskykyä ja hallinnollista osaamista. Eduksi on hanketuntemus.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi tehtävään/tehtäviin viimeistään 29.11.2017 klo 15.00. Liitä hakemukseesi palkkatoive perusteluineen ja ansioluettelosi.

Projektipäällikkö/yrityskehittäjä Varkaus, Navitas Kehitys Oy, hakemukset sähköpostitse toimisto(a)navitas.fi, otsikkokenttään SOPIEN/työhakemus. Tiedustelut Petra Ryymin, 045 168 1030, petra.ryymin(at)navitas.fi, www.te-palvelut.fi, ilmoitusnumero 9404598

Yrityskehittäjä Suonenjoki, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy, hakemukset sähköpostitse savogrow(at)savogrow.fi, otsikkokenttään SOPIEN/työhakemus. Tiedustelut Olli Tiainen, 0207 464 620, olli.tiainen(at)savogrow.fi, www.te-palvelut.fi, ilmoitusnumero 9404818

Yrityskehittäjä Iisalmi, Iisalmen kaupunki, hakemukset www.kuntarekry.fi, työavain 157636. Tiedustelut Eija Heilio, 040 630 5527, eija.heilio(at)iisalmi.fi

Hankehakemukseen pääset tutustumaan tästä SOPIEN hankehakemus 15.11.2017