Sää Varkaudessa

  Lumisadetta
  Tänään
  High -5°/Low -8°
  Täysin pilvistä
  Huomenna
  High -4°/Low -6°
  Lumikuuroja
  Lauantai
  High -5°/Low -11°
  Täysin pilvistä
  Sunnuntai
  High -10°/Low -13°
  Täysin pilvistä
  Maanantai
  High -12°/Low -14°
  Täysin pilvistä
  Tiistai
  High -11°/Low -11°
  Täysin pilvistä
  Keskiviikko
  High -7°/Low -8°
+
Valitse taustaväri:

MikroGrow – mikroyritysten kasvun ja kansainvälistymisen ydinryhmään pääsee vielä mukaan!

02.08.2017

Kiinnostaako kannattava kasvu, kansainvälistyminen ja vertaistuki muilta mikroyrityksiltä? Olemme käynnistäneetPohjois-Savossa uudenlaisen mikroyritysten kasvukokonaisuuden, jonka kantavana voimana ovat yritykset itse. Verkostolle on tarjolla vertaistuen lisäksi asiantuntija-apua ja ketteriä, nopeita kasvukokeiluja. Mukaan lähtemällä yrityksesi saa uuden mahdollisuuden kannattavaan kasvuun, positiivista näkyvyyttä ja vahvan verkostoon tuen kasvupolullaan. Lähde mukaan! Yritysten osallistumismaksu on 100 € vuodessa, mukaan pääsee Varkauden seudulta 30 yritystä, koko Pohjois-Savon alueelta yhteensä 120 yritystä.

Varkauden ydinryhmässä mukana ovat jo Alufer Oy, Savonlinnan PR-Urakointi Oy, Osuuskunta LähiSavo, Varkauden Autokari Oy, Aimo Aalto Oy, Lakiasiantoimisto Majakka Oy, KatiK Design, Savonia Solutions Oy, Talous Majakka Oy, Kotipalvelu Verenpisara Avoin Yhtiö, Savon Automaatio Oy, PT-Palontorjuntapalvelu Oy, Dextor Sales Oy, Enigma Xperience Ky, Podarkka, NatureArt, Hydro-Set Oy, Leppävirran Niemilomat Oy, AJ sounds & lights avoin yhtiö, Harri’s Food Factory, Helmihenkilöstö Oy, JT-Export Oy Ltd., Ravintola Kokkimestari, Oy Fragaria Aroma Ltd., Rainy Day Entertainment Oy ja Tompan-palvelu Ky. Mukaan mahtuu enää kolme yritystä; toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi!

Verkoston ensimmäinen tapaaminen pidettiin kesäkuussa 2017. Silloin käytiin läpi yhteiset pelisäännöt ja sovittiin syksylle ensimmäiset tapaamiset, jotka pidetään mukana olevien yritysten tiloissa ja heidän toivomiensa sisältöjen merkeissä. Oletko Sinäkin mukana?

Tapaamiset ovat aina klo 18 alkaen. Löydät tapahtumat tapahtumakalenterista täältä Tapahtumakalenterista näe aiheen, paikan ja ilmoittautumisohjeet. Samoin pari päivää tapaamisen jälkeen löydät kalenterista ko. tapahtuman kohdalta koosteen siitä, mistä puhuttiin ja mitä opittiin.

MikroGrowsta:

MikroGrow verkoston tavoitteena on rakentaa Pohjois-Savon alueelle mikroyritysten ja muiden yritysten kanssa toimivien tahojen kokeiluperusteinen kasvu- ja vientikokeiluverkosto. Kokoamme alueen mikroyrityksistä neljä kolmenkymmenen yrityksen ryhmää, jotka kokoontuvat kuukausittain kiertävällä periaatteella toisiaan tukien ja sparraten. Verkoston toiminnan tukemiseksi rakennetaan/otetaan käyttöön myös virtuaalinen toiminta-alusta ja eri alueiden verkostoja (nyt jo Pohjois-Suomessa useampia) tuetaan ristiinverkostoitumiseen parhaimpien kokeilujen ja hyötyjen saavuttamiseksi. Tavoitteena onkin myös ideoiden kaupallistamisen ja kasvun edistämisen nopeat kokeilut, joita verkostossa toteutetaan. Pääroolissa ovat yrittäjät, asiantuntija-apuja tarjotaan tarpeen mukaan.  Verkoston tapaamisen aihe määräytyy kunkin ”isännän/emännän” mielenkiinnon ja tarpeen mukaan, aiheina voi olla esimerkiksi; Miten käynnistän kansainvälisen verkkokaupan kevyesti? Digitalisaatio muuttaa ostokäyttäytymistä – mitä mikroyrityksen tulisi huomioida? Kaikkea ei kannata tehdä itse – miten hyödyn verkostoista? Visuaalinen markkinointi ja imago kuntoon? Yhdessä maailmalle?

Kyseessä on siis kokonaisuus, jossa haetaan uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia kaikenlaisille mikroyrityksille. Mikään toimiala ei estä kasvua tai kansainvälistymistä ja kaikkien ei ole joka tapauksessa järkevää lähteä merta edemmäs kalaan. Kasvaa voi myös paikallisesti ja kansallisesti. Jos olet kiinnostunut, niin voit ilmoittautua mukaan ryhmään ja kenties saat sitä kautta ihan uudenlaisia ajatuksia ja löydät verkostoja ja kumppanuuksia? Verkostoon haetaan eri toimialojen mikroyrityksiä (1 – 9 henkilöä työllistävät ovat pääroolissa, mutta hieman isommatkin hyväksymme mukaan), pääasiassa Pohjois-Savon alueelta, mutta myös muualta lähialueelta voi mukaan lähteä. MikroGrown omat nettisivut löydät täältä

Yrityksiä sparraamassa on Navitaksen puolesta Petra Ryymin, petra.ryymin(at)navitaskehitys.fi, 045 168 1030, jolta saat myös lisätietoja. Alta löydät esitteen ja yrityssitoumuksen (sen voi täyttää ja toimittaa Petralle skannattuna/ottamalla kuvan). Lähde mukaan kasvamaan!

MikroGrow_esite_A4

Yrityssitoumus MikroGrow