Sää Varkaudessa

  Lumisadetta
  Tänään
  High -5°/Low -8°
  Täysin pilvistä
  Huomenna
  High -4°/Low -6°
  Lumikuuroja
  Lauantai
  High -5°/Low -11°
  Täysin pilvistä
  Sunnuntai
  High -10°/Low -13°
  Täysin pilvistä
  Maanantai
  High -12°/Low -14°
  Täysin pilvistä
  Tiistai
  High -11°/Low -11°
  Täysin pilvistä
  Keskiviikko
  High -7°/Low -8°
+
Valitse taustaväri:

Navitas tarjoaa korkeatasoisia kokoustiloja ja oheispalveluja

Navitas1 ja 2 -talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme käyttöösi laadukkaita ja moderneja kokous-, seminaari- ja toimistotiloja, jotka täyttävät vaativammatkin toiveet.

Yksilöllistä palvelua

Toimintamme kulmakivenä on tarjota sinulle korkealaatuista ja yksilöllistä palvelua. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään juuri sinulle sopivan tilaisuuden ideoinnissa ja toteutuksessa. Tilaisuutesi onnistuminen on meille kunnia-asia.

Kokoustilat

Valoisat ja hyvin varustellut kokoustilamme luovat hienot puitteet onnistuneiden kokouksien tai inspiroivien seminaarien järjestämiseen. Kokoustilojen ikkunoista aukeava upea järvinäköala korostaa tilaisuutesi ainutlaatuisuutta.

Valittavanasi on neljätoista helposti muunneltavaa kokoustilaa. Monipuoliset kokoustilamme soveltuvat 4-90 henkilön suuruisten tapahtumien järjestämiseen.

Suurempia tilaisuuksia varten voit varata käyttöösi viihtyisän Ravintola Kuunarin, jonne mahtuu 350 henkilöä. Edustavat aulatilamme ovat kätevästi liitettävissä ravintola- tai kokoustiloihin ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi esittelytilaisuuksille.

Onnistuneet kokouspäätökset sinetöit edustavissa saunakabineteissamme. Ylellinen Amiraali 1 -kabinetti on varustettu takalla ja hulppealla terassilla.

Loistava sijainti

Tilamme sijaitsevat Varkauden keskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Kiinteistöjemme piha-alueella on hyvät ja maksuttomat pysäköintitilat kokousvieraiden käyttöön.

Tarjoilut

Ravintola Sodexo huolehtii tilaisuutesi tarjoilun järjestämisestä. Ota meihin yhteyttä ja sovi osaavan henkilökuntamme kanssa tilaisuutesi teemaan sopivasta sisällöstä.

Ota yhteyttä:

Varkauden Taitotalo Oy
Infopalvelut/kokoustilojen varaukset
Avoinna arkisin klo 7.30-16.30
Puh. 040 736 3001
navitas(a)navitas.fi

Sodexo Oy
Ravintola ja lounaspalvelut
Avoinna arkisin klo 8.00 – 14.00
Puh. 050 347 6049

teija.antikainen(a)sodexo.com
www.sodexo.fi