Sää Varkaudessa

  Mahdollisesti sadetta
  Tänään
  High 17°/Low 9°
  Mahdollisesti sadetta
  Huomenna
  High 17°/Low 10°
  Puolipilvistä
  Keskiviikko
  High 18°/Low 9°
  Puolipilvistä
  Torstai
  High 19°/Low 12°
  Mahdollisesti sadetta
  Perjantai
  High 20°/Low 13°
  Mahdollisesti sadetta
  Lauantai
  High 17°/Low 12°
  Mahdollisesti sadetta
  Sunnuntai
  High 18°/Low 12°
+
Valitse taustaväri:

Kutsu: Yrittäjänpäivän päivällinen 5.9.2017

22.06.2017

Yrittäjä on päivänsä ansainnut – joka vuosi 5.9.

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjän Päivä -säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi.

Yrittäjyyden merkitys yhteiskunnassa vahvistuu koko ajan. Suomalaisten työllistämisen vastuu on siirtynyt pk-yrityksille, joihin syntyy suurin osa uusista työpaikoista. Yrittäjyyttä tarvitaan siis yhä enemmän. Varkaudessa on tehty erityisesti parin viime vuoden aikana töitä myönteisemmän yritysilmapiirin aikaan saamiseksi. Tämä on johtanut siihen, että kanssakäyminen ja vuorovaikutus sekä vuoropuhelu yritysten kanssa on lisääntynyt. Yritysten toiveita on pyritty aidosti kuulemaan ja kuullaan myös jatkossa.
Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari haluaa muistaa yrittäjiä ja tarjoaa heille Yrittäjänpäivän päivällisen Varkauden kaupungintalolla.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Yrittäjänpäivän päivälliselle 5.9.2017 klo 17 alkaen Varkauden kaupungintalon ravintolaan nauttimaan hyvästä ruuasta ja keskustelemaan kaupunginjohtajan kanssa ajankohtaisista asioista.
Pyydämme Sinua ilmoittautumaan mukaan päivälliselle tämän linkin kautta https://my.surveypal.com/yrittajanpaiva05092017, jotta voimme varmistaa jokaiselle mukaan tulijalle mukavan Yrittäjänpäivän illan.

Kiitos Sinulle, kun toimit yrittäjänä. Olet meille tärkeä.

Kunnioittaen, Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari ja elinkeinotoimijat

 

Business Forum Kuopiossa 24.8.2017

12.06.2017

Kilpailukykyä – Kasvua – Kansainvälistymistä

TechnoGrowth – hanke järjestää 24.8.2017 Kuopiossa Business Forum – tilaisuuden, jossa iltapäivän puheenvuoroissa keskitytään kansainvälisen kilpailukyvyn ja kasvun saavuttamiseen.

Puhujina mm:
Anssi Vanjoki, Lut
Petri Härkönen, Ponsse Oyj
Antti Kettunen, Aikawa Fiber Technologies Oy
Bjørn Storvik, Storvik & Co Oy

Aika: 24.8.2017 klo 11.45 – 16.30
Paikka: Technopolis A, Auditorio, Microkatu 1A, Kuopio

Iltapäivän tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

TILAISUUS ON MAKSUTON

Edullisia, yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia tarjolla Varkaudessa!

12.06.2017

Saat jo nyt edullisista hinnoistamme vielä 20€ alennusta!

Koulutukset yrittäjille ja yrityksille

JuhannusEtuna yrityksille tarjoamme -20€/ osallistuja, kun varaat koulutuksen 23.6. mennessä. Syksyllä on alkamassa yli 50 koulutusta; tutustu tarjontaamme mm. iltakoulutuksen saat nyt 30€ etuhinnalla!! Tule mukaan itse tai lähetä työntekijäsi oppimaan uusimmat asiat.

Mukaan pääset helposti, soittamalla Tuomakselle, p. 044 752 6010 tai laittamalla postia tuomas.kylanpaa@navitaskehitys.fi

Tutustu kaikkiin alkaviin koulutuksiin tästä linkistä>>

MikroGrow – mikroyritysten kasvun ja kansainvälistymisen ydinryhmää kasataan Varkauden seudulla

09.05.2017

Kiinnostaako kannattava kasvu, kansainvälistyminen ja vertaistuki muilta mikroyrityksiltä? Olemme käynnistämässä Pohjois-Savossa uudenlaista mikroyritysten kasvukokonaisuutta, jonka kantavana voimana ovat yritykset itse. Verkostolle on tarjolla vertaistuen lisäksi asiantuntija-apua ja ketteriä, nopeita kasvukokeiluja. Mukaan lähtemällä yrityksesi saa uuden mahdollisuuden kannattavaan kasvuun, positiivista näkyvyyttä ja vahvan verkostoon tuen kasvupolullaan. Lähde mukaan! Yritysten osallistumismaksu on 100 € vuodessa, mukaan pääsee Varkauden seudulta 30 yritystä, koko Pohjois-Savon alueelta yhteensä 120 yritystä. Mukana ovat jo Alufer Oy, Savonlinnan PR-Urakointi Oy, Osuuskunta LähiSavo, Varkauden Autokari Oy, Aimo Aalto Oy, Lakiasiantoimisto Majakka Oy, KatiK Design, Savonia Solutions Oy, Talous Majakka Oy, Kotipalvelu Verenpisara Avoin Yhtiö, Savon Automaatio Oy, PT-Palontorjuntapalvelu Oy, Dextor Sales Oy, Enigma Xperience Ky ja Podarkka. Tällä hetkellä kasassa on siis puolet yrityksistä, toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi! Verkostoon haetaan eri toimialojen mikroyrityksiä (1 – 9 henkilöä työllistävät ovat pääroolissa, mutta hieman isommatkin hyväksymme mukaan), pääasiassa Pohjois-Savon alueelta, mutta myös muualta lähialueelta voi mukaan lähteä. MikroGrown omat nettisivut löydät täältä

Verkoston ensimmäinen tapaaminen pidetään 20.6.2017 klo 18 alkaen Navitaksella, silloin käydään läpi yhteiset pelisäännöt ja tutustutaan mukana oleviin toimijoihin (verkon yli mukana koko alueen mukana olevat yritykset) ja sovitaan syksylle ensimmiset kaksi tapaamista, jotka pidetään mukana olevien yritysten tiloissa ja heidän toivomiensa sisältöjen merkeissä. Oletko Sinäkin mukana? Alustavasti olemme sopineet tapaamiset seuraaville viikoille:

Verkostotapaamisviikot:

Kuopion alue: 34, 38, 43, 47

SavoGrow -alue: 35, 39, 44, 48

Ylä-Savo: 36, 40, 45, 49

Varkauden alue: 37, 41, 46, 50

Ilmoittaudu mukaan starttiin täällä https://goo.gl/forms/tC3nZCvbn0NC6mU13

Tavoitteena on rakentaa Pohjois-Savon alueelle mikroyritysten ja muiden yritysten kanssa toimivien tahojen kokeiluperusteinen kasvu- ja vientikokeiluverkosto. Kokoamme alueen mikroyrityksistä neljä kolmenkymmenen yrityksen ryhmää, jotka kokoontuvat kuukausittain kiertävällä periaatteella toisiaan tukien ja sparraten. Verkoston toiminnan tukemiseksi rakennetaan/otetaan käyttöön myös virtuaalinen toiminta-alusta ja eri alueiden verkostoja (nyt jo Pohjois-Suomessa useampia) tuetaan ristiinverkostoitumiseen parhaimpien kokeilujen ja hyötyjen saavuttamiseksi. Tavoitteena onkin myös ideoiden kaupallistamisen ja kasvun edistämisen nopeat kokeilut, joita verkostossa toteutetaan. Pääroolissa ovat yrittäjät, asiantuntija-apuja tarjotaan tarpeen mukaan.  Verkoston tapaamisen aihe määräytyy kunkin ”isännän/emännän” mielenkiinnon ja tarpeen mukaan, aiheina voi olla esimerkiksi; Miten käynnistän kansainvälisen verkkokaupan kevyesti? Digitalisaatio muuttaa ostokäyttäytymistä – mitä mikroyrityksen tulisi huomioida? Kaikkea ei kannata tehdä itse – miten hyödyn verkostoista? Visuaalinen markkinointi ja imago kuntoon? Yhdessä maailmalle?

Kyseessä on siis kokonaisuus, jossa haetaan uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia kaikenlaisille mikroyrityksille. Mikään toimiala ei estä kasvua tai kansainvälistymistä ja kaikkien ei ole joka tapauksessa järkevää lähteä merta edemmäs kalaan. Kasvaa voi myös paikallisesti ja kansallisesti. Jos olet kiinnostunut, niin voit ilmoittautua mukaan ryhmään ja kenties saat sitä kautta ihan uudenlaisia ajatuksia ja löydät verkostoja ja kumppanuuksia? Toiminnassa hyödynnetään jo olemassa olevaa malli Pohjois-Suomesta. Siihen voi tutustua täällä http://www.microentre.fi/ Liitteenä on yrityssitoumus, jonka täyttämällä voi ilmoittautua mukaan (sen voi täyttää ja toimittaa yhteyshenkilölle skannattuna/ottamalla kuvan).

Yrityksiä sparraamassa on Navitaksen puolesta Petra Ryymin, petra.ryymin(at)navitaskehitys.fi, 045 168 1030, jolta saat myös lisätietoja. Alta löydät esitteen ja yrityssitoumuksen, jonka täyttämällä ja palauttamalla Petralle varmistat mukaanpääsyn!

MikroGrow_esite_A4

Yrityssitoumus MikroGrow

ISO14001 – Ympäristöjärjestelmän uudistukset – maksuttomat koulutukset

09.05.2017

TechnoKnowhow-hanke järjestää ISO-14001 – Ympäristöjärjestelmän uudistukset – koulutustilaisuuksien sarjan kesäkuussa.
Koulutuksissa paneudutaan ISO14001 standardin uudistuksiin ja tavoitteisiin, avataan periaatteet ja päivityksen avainkohdat ja ajankohta, kts. esite.

Kouluttajana on Jorma Kajanus, Laatukeskus Excellence Finland Oy.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tietoa ISO14001-standardista ja ympäristöhallinnasta, sekä niille, jotka suunnittelevat standardin käyttöönottoa organisaatiossaan.

Koulutusaamupäivät (klo 8-12) järjestetään:

7.6. Varkaus, Navitas 1, Ankkuri 1&2
8.6. Iisalmi, Ravintola Raatihuone
9.6. Pieksämäki, Latomo, kokoustila Holvi 1.
20.6. Kuopio, Hotelli Puijonsarvi

Koulutukset ovat MAKSUTTOMIA ja ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kutakin tilaisuutta täällä

Lisätietoja:
Tiina Kaksonen, p. 050 558 2600, tiina.kaksonen@navitaskehitys.fi
Tiina Luotinen, p. 044 444 2492, tiina.luotinen@navitaskehitys.fi

Riskienhallinnan PK-lähtö Varkaudessa 8.6.2017

05.05.2017

PK-yritysten toiminnan riskit, niiden ennakointi ja hallinta sekä varautuminen toimintaympäristön muutoksiin ja yritystoiminnan jatkuvuuden varmistus.

Näitä aiheita mm. käsitellään maksuttomassa teematilaisuudessa
Varkaudessa 8.6.2017 klo 12.30 – 16.00.
Paikka: Navitas 2, kokoustila Poiju, 1.krs, Wredenkatu 1

Tilaisuuden järjestävät VTT Oy, Tampereen teknillinen yliopisto, Osaamiskeskittymä SMACC, TechnoGrowth-hanke ja Navitas Yrityspalvelut.

Iltapäivän tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät täältä

Maksuton LEAN valmennus Varkaudessa 29.5.2017

04.05.2017

TechnoGrowth-hanke järjestää Varkaudessa maksuttoman LEAN valmennuksen 29.5.2017,
paikkana on Navitas 2, koulutustila Poiju 1.krs, klo 8 – 16.

Päivän mittaisessa valmennuksessa käydään läpi LEAN ajattelun pääkohdat ja hyödyt ja niiden soveltaminen yrityksissä.
Kouluttajana on Markku Paloniitty Sunprofile Oy.
Kts.esite

Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja ilmoittautua voit 22.5. saakka.

Lisätietoja: Katja Niiranen, p. 044 720 9395, katja.niiranen@navitaskehitys.fi

Navitas aamukahvit 30.5.2017 klo 8 – 10

09.05.2017

Ketterällä henkilöstöjohtamisella voimaa ja vauhtia yritysten menestykseen

Navitas aamukahvit jatkuvat 30.5.2017 klo 8 – 10 Navitas 1 ravintolassa. Aiheena aamukahveilla on henkilöstöjohtaminen, jonka saloihin meitä perehdyttää Riitta Forsten-Astikainen Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta (LUT). LUT on toteuttanut Pohjois-Savon alueella projektin, jossa henkilöstöjohtamisen vaikutuksia alueen pk-yrityksissä on tutkittu ja aamukahveilla nämä tulokset meille avataan. Tarjolla on siis verkostoitumista ja yrityksen johtamisen kannalta ajankohtaista asiaa sekä tietenkin aamupalaa. Ilmoittautumiset aamukahveille täällä http://www.technogrowth.fi/fi/Aamukahvit.html tai petra.ryymin(at)navitaskehitys.fi

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille; ilmoittauduthan etukäteen, jotta saamme varmistettua Sinulle aamupalan. Aloitamme klo 8 aamupalan ja verkostoitumisen merkeissä ja noin klo 8.30 alkaen Riitta esittelee tutkimustuloksia, jonka jälkeen on vielä aikaa keskustelulle. Nähdään!

Sawosta Maailmalle päätapahtuma Kuopiossa 1.6.2017 ja maksuton bussikuljetus Varkaudesta

04.05.2017

Sawosta Maailmalle päätapahtuma Kuopiossa 1.6.2017

Sawosta Maailmalle päätapahtuma kerää jälleen kesäkuun ensimmäisenä päivänä kansainväliseen kasvuun tähtäävät yritykset ja osaajat yhteen Ravintola Albatrossiin. Tiedossa on napakkaa ajankohtaista tietoa kansainvälistymisestä, verkostoitumista, workshopit sekä loistavia puhujia!
Lue täältä tarkempi ohjelma
Lue täältä Workshop esittelyt

Iltapäivän klo 11.30 – 18.00 tilaisuus on maksuton. Iltatilaisuutta varten siirrytään Ravintola Capri Marinaan (iltaohjelman lippu 50€)

Tapahtumaan ilmoittautuminen täällä

HUOM! TechnoGrowth-hanke järjestää maksuttoman bussikuljetuksen Sawosta Maailmalle tapahtumaan Varkaudesta

Lähtö 1.6. klo 10.00 Navitas parkkipaikka
pysähdykset tarvittaessa Leppävirta (Unnukka ja Neste huoltamo)

Paluulähtö Kuopiosta iltatilaisuuden jälkeen klo 20:45, paluu Varkauteen n. klo 22:00

Ilmoittautumiset bussikuljetuksiin 21.5.2017 mennessä

Leijona on irti

27.04.2017

LIIKEIDEAKILPAILU VARKAUDEN, LEPPÄVIRRAN JA JOROISTEN ALUEEN LUKIO-, AMK- JA AMMATTIKOULUOPISKELIJOILLE!